Eigen trainer
Altijd Resultaat 
Groot aanbod
Veel variatie
Gratis bootcamps

Wie zijn we

Het begin - Personal training

2008 - 2015

In 2008 begon TIM Personal Training en Coaching in Vught met het geven van Personal Training binnen de muren van een fitnesscentrum. Begonnen met 1 uur per week en alleen 1 op 1 begeleiding op het gebied van training, groeide dit vrij snel naar een stabiele basis met een vaste groep klanten. 

Cursussen en opleidingen gericht op zelfontwikkeling maakten het aanbod groter en diverser en naast training werd al vrij snel ook voeding een belangrijke pijler in het proces om mensen 'op de rit' te zetten.   

Na ongeveer 4 jaar werden de eerste bootcamp trainingen in de buitenlucht georganiseerd waarna het na 6 jaar tijd was voor de volgende stap; een eigen plek.


Trainingscentrum in Den Bosch

2015 - heden

Na een flinke verbouwing op de nieuwe locatie aan de Rietveldenweg veranderde er geleidelijk aan ook steeds meer in de personeelssamenstelling. De eenmanszaak van Tim werd een VOF en daarnaast kwamen er ook steeds meer collega's. Inmiddels is het uitgegroeid tot een multifunctioneel trainingscentrum met een groot, maar ook heel divers aanbod aan trainingen. De roots liggen bij PT, daar zijn aan toegevoegd (kleine) groepstrainingen, bootcamps in en om heel Den Bosch en leefstijlcoaching in algemene zin.

Wij zetten mensen 'op de rit' en daar zijn we goed in. Wat we doen is kleinschalig, maar met intensieve begeleiding op het gebied van training, voeding en lifestyle. We hebben veel aandacht voor het individu en dat is waar we ons in onderscheiden.

Wij zijn Bart, Youri, Tom, Richard, Lisanne en Tim. Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Kom dan gewoon eens een bakkie doen!

Even voorstellen...

Naam Locatie Contact
Bart Bruntink
Den Bosch Mail me!
Youri de Gram
Den Bosch Mail me!
Tom Liersen
Den Bosch Mail me!
Richard Bonga
Den Bosch Mail me!
Lisanne Koopmans
Den Bosch Mail me!
Tim Verstegen
Den Bosch Mail me!

Wat wij doen

Populair

Personal Training

 

Small Group Training

 

Bootcampen

 

Voedingsbegeleiding

 

Wat is mijn BMI?

Bereken hier of jouw BMI een gezonde BMI is
CM
KG

Referenties


  • Sanne
    'The voice in your head that says 'you can't do this' is a LIAR!!!' Mijn naam is Sanne, ik ben 26 jaar oud en al zolang ik weet ben ik wat te zwaar. Dit verergerde een paar jaar geleden alleen maar door prednisonkuren, maar zeker ook het gaan samenwonen en het Bourgondische leven waren grote boosdoeners! Precies een jaar geleden was ik hier helemaal klaar mee, ik baalde gruwelijk van mezelf en wilde voor de volle 100% hier iets aan gaan doen! Ik besloot dat een personal trainer voor mij perfect zou zijn i.v.m. de welbekende stok achter de deur! Ik ben gaan zoeken in de omgeving en kwam uit bij Sports & Lifestyle in Den Bosch. Ik sloot eerst een contract af voor 3 maanden en daarna zou ik wel zien.... Nou ik zal je vertellen de eerste trainingen waren verschrikkelijk! Wat confronterend! Voor m'n gevoel kon ik niks en de verzamelde moed zakte in m'n schoenen. Ondertussen zijn we een jaar verder en doe ik het nog steeds, het is zo ontzettend leuk!! Ik geniet nu zo van het sporten, de doelen verzetten, de contacten en het uitdagen van jezelf! De trainers zijn gezellig, motiveren je en geven je een goed gevoel! Doordat Sports & Lifestyle samenwerkt met een voedingscoach ben ik tegelijkertijd gestart met een voedingsplan en hierdoor heb ik een hele andere gezonde leefwijze ontwikkeld! Ik heb mijn begin doel (20 kilo) ruimschoots gehaald en daardoor ben ik mijn doelen gaan verzetten.Ondertussen, 1 jaar later dus, ben ik 30 kilo lichter, 12% vetpercentage en 25 cm middelomtrek kwijt! Maar waar ik ook minstens net zo blij mee ben is dat ik sindsdien ook rijk ben aan, conditie, kracht, een passie voor sporten, doorzettingsvermogen, vechtlust en spiermassa! Ik ben een stuk blijer met mezelf, ben minder onzeker en kijk er écht elke keer heel erg naar uit als ik weer 'mag' gaan trainen! Ik hoef niet verder meer af te vallen, nu heb ik m'n doelen verzet naar een strakker en krachtiger lichaam Dus we gaan nog even door! Tenslotte ben ik van mening dat iedereen dit kan! Het is een kwestie van DOEN! Je moet het wél voor de volle 100% willen, anders lukt het niet.Verlies je doelen niet uit het oog, wat anderen ook zeggen en doe het vooral voor jezelf! Sanne
  • Richard
    'Zo strak als een dennennaald naar Schotland !! Na Schotland dit nog even doortrekken. #sportvasten' Richard
  • Mandy
    'Ik leef veel gezonder en heb meer energie dan ooit' Na een tijd van verdiepen en informatie inwinnen met betrekking tot personal training mogelijkheden rondom Den Bosch uitgekomen bij Fitsyou Personal & Small Group Training. Vanaf het eerste moment prettig en ongedwongen contact gehad. Na een inventarisatie van mijn wensen en het bespreken van de mogelijkheden welke daarbij aan konden sluiten, heb ik besloten om te starten met personal training. De persoonlijke aandacht tijdens het trainen, het rekening houden met mijn wensen, het motiveren en de persoonlijke interesse van de trainers maken dat ik met veel plezier heb getraind het afgelopen jaar én mijn jaarabonnement zojuist verlengd heb met in elk geval een halfjaar! Ik kan het iedereen aanraden! De trainers zijn gemotiveerd om je te helpen bij het behalen van jouw doelen. Dit doen zij niet alleen op 'de Rietvelden’, maar zij zorgen ook voor motivatie en voor sportschema’s thuis of in de sportschool. Mandy
Sport & Lifestyle Group - Rietveldenweg 16a, 5222 AR 's-Hertogenbosch
073 7511 486 / 06 247 388 54 - info@fitsyou.nl