Eigen trainer
Altijd Resultaat 
Groot aanbod
Veel variatie
Gratis bootcamps

Privacy policy

beleid

Privacy policy

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Wij houden ons in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

- Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy Policy;
- Verwerking van uw persoonsgegevens beperken tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
- Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
- Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
- Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
- Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van deze Privacy Policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van onze leden

Persoonsgegevens van onze leden worden door ons verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

- Administratieve doeleinden;
- Communicatie voor informatie en/of uitnodigingen;
- Het uitvoering geven aan de lidmaatschapsovereenkomst.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

- De inschrijving bij aanvang van de overeenkomst

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kunnen wij de volgendepersoonsgegevens van u vragen:

- Voornaam;
- Tussenvoegsel;
- Achternaam;
- Adres;
- Geboortedatum:
- Telefoonnummer;
- E-mailadres;
- Geslacht;
- Bankrekeningnummer
- Contactpersoon voor nood incl. telefoonnummer;
- Bijzondere (medische) omstandigheden die van belang zijn voor ons om te weten i.v.m fysieke inspanning.

Uw persoonsgegevens worden door ons opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:
- Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

Verwerking van persoonsgegevens van medewerkers

Persoonsgegevens van medewerkers worden door ons verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

- Uitvoering geven aan de arbeidsovereenkomst.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

- De arbeidsovereenkomst.
Voor de bovenstaande doelstelling(en) kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen:

- Voornaam;
- Tussenvoegsel;
- Achternaam;
- Telefoonnummer;
- E-mailadres;
- Geboortedatum;
- Salarisgegevens;
- Kopie ID;
- BSN-nummer;
- Bankgegevens.

Uw persoonsgegevens worden door ons opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

- Gedurende de periode dat men een contract heeft en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

- Het verzorgen van de internetomgeving van het AVG-programma;
- Het verzorgen van de (financiële) administratie en planning;
- Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

- Alle personen die namens ons van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
- We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
- We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
- Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
- We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
- Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken. Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

Contactgegevens

City Bootcamp B.V.
Rietveldenweg 16a
5222AR 's-Hertogenbosch
info@fitsyou.nl

Wat is mijn BMI?

Bereken hier of jouw BMI een gezonde BMI is
CM
KG

Referenties


  • Sanne
    'The voice in your head that says 'you can't do this' is a LIAR!!!' Mijn naam is Sanne, ik ben 26 jaar oud en al zolang ik weet ben ik wat te zwaar. Dit verergerde een paar jaar geleden alleen maar door prednisonkuren, maar zeker ook het gaan samenwonen en het Bourgondische leven waren grote boosdoeners! Precies een jaar geleden was ik hier helemaal klaar mee, ik baalde gruwelijk van mezelf en wilde voor de volle 100% hier iets aan gaan doen! Ik besloot dat een personal trainer voor mij perfect zou zijn i.v.m. de welbekende stok achter de deur! Ik ben gaan zoeken in de omgeving en kwam uit bij Sports & Lifestyle in Den Bosch. Ik sloot eerst een contract af voor 3 maanden en daarna zou ik wel zien.... Nou ik zal je vertellen de eerste trainingen waren verschrikkelijk! Wat confronterend! Voor m'n gevoel kon ik niks en de verzamelde moed zakte in m'n schoenen. Ondertussen zijn we een jaar verder en doe ik het nog steeds, het is zo ontzettend leuk!! Ik geniet nu zo van het sporten, de doelen verzetten, de contacten en het uitdagen van jezelf! De trainers zijn gezellig, motiveren je en geven je een goed gevoel! Doordat Sports & Lifestyle samenwerkt met een voedingscoach ben ik tegelijkertijd gestart met een voedingsplan en hierdoor heb ik een hele andere gezonde leefwijze ontwikkeld! Ik heb mijn begin doel (20 kilo) ruimschoots gehaald en daardoor ben ik mijn doelen gaan verzetten.Ondertussen, 1 jaar later dus, ben ik 30 kilo lichter, 12% vetpercentage en 25 cm middelomtrek kwijt! Maar waar ik ook minstens net zo blij mee ben is dat ik sindsdien ook rijk ben aan, conditie, kracht, een passie voor sporten, doorzettingsvermogen, vechtlust en spiermassa! Ik ben een stuk blijer met mezelf, ben minder onzeker en kijk er écht elke keer heel erg naar uit als ik weer 'mag' gaan trainen! Ik hoef niet verder meer af te vallen, nu heb ik m'n doelen verzet naar een strakker en krachtiger lichaam Dus we gaan nog even door! Tenslotte ben ik van mening dat iedereen dit kan! Het is een kwestie van DOEN! Je moet het wél voor de volle 100% willen, anders lukt het niet.Verlies je doelen niet uit het oog, wat anderen ook zeggen en doe het vooral voor jezelf! Sanne
  • Richard
    'Zo strak als een dennennaald naar Schotland !! Na Schotland dit nog even doortrekken. #sportvasten' Richard
  • Mandy
    'Ik leef veel gezonder en heb meer energie dan ooit' Na een tijd van verdiepen en informatie inwinnen met betrekking tot personal training mogelijkheden rondom Den Bosch uitgekomen bij Fitsyou Personal & Small Group Training. Vanaf het eerste moment prettig en ongedwongen contact gehad. Na een inventarisatie van mijn wensen en het bespreken van de mogelijkheden welke daarbij aan konden sluiten, heb ik besloten om te starten met personal training. De persoonlijke aandacht tijdens het trainen, het rekening houden met mijn wensen, het motiveren en de persoonlijke interesse van de trainers maken dat ik met veel plezier heb getraind het afgelopen jaar én mijn jaarabonnement zojuist verlengd heb met in elk geval een halfjaar! Ik kan het iedereen aanraden! De trainers zijn gemotiveerd om je te helpen bij het behalen van jouw doelen. Dit doen zij niet alleen op 'de Rietvelden’, maar zij zorgen ook voor motivatie en voor sportschema’s thuis of in de sportschool. Mandy
City Bootcamp B.V. - Rietveldenweg 16a, 5222 AR 's-Hertogenbosch
073 7511 486 / 06 247 388 54 - info@fitsyou.nl - KVK 78120322 - BTW nr NL861269779B01