Eigen trainer
Altijd Resultaat 
Groot aanbod
Veel variatie
Gratis bootcamps

Afvallen in Den Bosch

wat we doen

Afvallen in Den bosch

Heeft u al van alles geprobeerd, maar steeds zonder het gewenste resultaat? Of boekte wel degelijk resultaat, maar verviel u in oude gewoonten, met als gevolg dat u weer terug bent bij af? Afvallen op zich is vaak zo moeilijk niet, menig Nederlander heeft ooit een dieet gevolgd en is daar ook de nodige kilo's mee kwijt geraakt. Echter na het stoppen met dat dieet is het zo gemakkelijk nog niet om op gewicht te blijven en al helemaal niet om nog wat extra kilo's kwijt te raken.

De reden hiervoor is vaak eenvoudig: uw leefstijl is niet (voldoende) veranderd. Want nadat u stopte met uw dieet is uw voedingspatroon waarschijnlijk weer grotendeels hetzelfde geworden in vergelijking met de periode voordat u begon met dat dieet. En dat voedingspatroon heeft u nou net gebracht waar u niet wilde zijn! We hebben het dan nog niet gehad over beweging en over hoe ongezond veel diëten vaak zijn. 

De sleutel ligt bij gedragsverandering. en hoewel dat niet altijd gemakkelijk is, kun je met kleine wijzigingen vaak wel een heel eind komen. 


Wat is mijn BMI?

Bereken hier of jouw BMI een gezonde BMI is
CM
KG
Fitsyou personal & small group training
Rietveldenweg 16a, 5222 AR 's-Hertogenbosch
06 - 54675372 - info@fitsyou.nl - KVK 78117186 - BTW nr NL861269779B01