Eigen trainer
Altijd Resultaat 
Groot aanbod
Veel variatie
Gratis bootcamps

Sportvasten

Referenties

Sanne


Mijn naam is Sanne, ik ben 26 jaar oud en al zolang ik weet ben ik wat te zwaar. Dit verergerde een paar jaar geleden alleen maar door prednisonkuren, maar zeker ook het gaan samenwonen en het Bourgondische leven waren grote boosdoeners! Precies een jaar geleden was ik hier helemaal klaar mee, ik baalde gruwelijk van mezelf en wilde voor de volle 100% hier iets aan gaan doen!

Ik besloot dat een personal trainer voor mij perfect zou zijn i.v.m. de welbekende stok achter de deur! Ik ben gaan zoeken in de omgeving en kwam uit bij Fitsyou Personal & Small Group Training in Den Bosch. Ik sloot eerst een contract af voor 3 maanden en daarna zou ik wel zien.... Nou ik zal je vertellen de eerste trainingen waren verschrikkelijk! Wat confronterend! Voor m'n gevoel kon ik niks en de verzamelde moed zakte in m'n schoenen. Ondertussen zijn we een jaar verder en doe ik het nog steeds, het is zo ontzettend leuk!!

Ik geniet nu zo van het sporten, de doelen verzetten, de contacten en het uitdagen van jezelf! De trainers zijn gezellig, motiveren je en geven je een goed gevoel! Doordat Fitsyou samenwerkt met een voedingscoach ben ik tegelijkertijd gestart met een voedingsplan en hierdoor heb ik een hele andere gezonde leefwijze ontwikkeld! Ik heb mijn begin doel (20 kilo) ruimschoots gehaald en daardoor ben ik mijn doelen gaan verzetten.

Ondertussen, 1 jaar later dus, ben ik 30 kilo lichter, 12% van mijn vetpercentage en 25 cm middelomtrek kwijt! Maar waar ik ook minstens net zo blij mee ben is dat ik sindsdien ook rijk ben aan, conditie, kracht, een passie voor sporten, doorzettingsvermogen, vechtlust en spiermassa!

Ik ben een stuk blijer met mezelf, minder onzeker en kijk er écht elke keer heel erg naar uit als ik weer 'mag' gaan trainen! Ik hoef niet verder meer af te vallen, ik heb mijn doelen verzet naar een strakker en krachtiger lichaam. Dus we gaan nog even door!

Ik ben van mening dat iedereen dit kan! Het is een kwestie van DOEN! Je moet het wél voor de volle 100% willen, anders lukt het niet. Verlies je doelen niet uit het oog, wat anderen ook zeggen en doe het vooral voor jezelf!