Eigen trainer
Altijd Resultaat 
Groot aanbod
Veel variatie
Gratis bootcamps

Actie!

shape-it! (2020) 

Gedurende een periode van 12 weken ga je 1x per week trainen met een Personal Trainer in onze trainingsruimte in Den Bosch. Dit is een persoonlijke (1 op 1) of een training in een klein groepje. Daarnaast ga je 1 of 2x per week bootcampen, trainen in ons fitnesscentrum of gewoon lekker thuis.

Overkoepelend aan alle vormen van sportbeoefening is ons Shape-It programma. Middels een persoonlijke intake brengen we je doelstelling in kaart en gaan we je wegen en meten. Hieruit volgt een op maat gemaakt voedingsplan door onze voedingscoach. Dit voedingsplan volg je gedurende de 12 weken dat het programma duurt.

Tijdens de 12 weken word je tussentijds gemeten en gewogen, verder zie je wekelijks de trainer en je kunt daarnaast onbeperkt bootcampen en gebruik maken van de fitnessfaciliteiten. Je ontvangt van ons ook een lifestyle manual wat niets anders is dan een handleiding met tips en tricks om je bewust te maken van voeding en beweging. Dit doen we om er voor te zorgen dat je na week 12 niet in terug valt in oude gewoontes. Ookkom je in een groepsapp te zitten met onze voedingscoach en alle andere deelnemers; het voordeel hiervan is dat je heel veel vragen van anderen voorbij ziet komen en daar ook een hoop van leert. En dat komt weer ten goede aan jouw kennis in het kader van de leefstijl verandering.

Je zit dit nu te lezen en dat doe je naar alle waarschijnlijkheid omdat je iets wilt veranderen. Elk dieet werkt, maar het gaat er om dat je blijvend (kleine) wijzigingen in je voeding- en beweegpatroon gaat doorvoeren. Dat kan alleen als je weet wat je moet doen. Dit hele programma is gericht op resultaat enerzijds, maar ook op kennisoverdracht en daaruit voortkomend gedragsverandering. Ga je na week 12 weer precies hetzelfde doen als wat je hiervoor deed, dan is het heel waarschijnlijk dat je ook weer terug gaat naar de situatie waar je nu in zit, wat die ook moge zijn.

Het is niet zo dat we je na week 12 wegsturen, je bent van harte welkom om bij ons te blijven sporten. Bijvoorbeeld om verder te werken aan je doelstelling(en), om het behaalde resultaat te onderhouden, of als stok achter de deur. Maar je zit nergens aan vast, na 12 weken ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt.

Alles wat hierboven beschreven staat zou in een normale situatie in totaal €1084,85 kosten. Wij bieden dit alles nu aan voor 399,-.

Wat krijg je hiervoor, nogmaals op een rij:

• - Trainen met een Personal Trainer
• - GRATIS deelname aan SHAPE IT (voedingsbegeleiding en leefstijl verandering)
• - Een GRATIS BOOTCAMP lidmaatschap bij City Bootcamp (wekelijks meer dan 25 trainingen in en om Den Bosch)
• - En vele extra's!

We hebben geen extra informatie, maar we hebben wél een gratis proefles! Je kunt het dus gewoon vrijblijvend een keer proberen. Ben je er helemaal klaar mee en super gemotiveerd om slanker, fitter en vitaler 2020 in te gaan en dat ook zo te houden? Laat dan je gegevens hier onder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is mijn BMI?

Bereken hier of jouw BMI een gezonde BMI is
CM
KG

Referenties


  • Sanne
    'The voice in your head that says 'you can't do this' is a LIAR!!!' Mijn naam is Sanne, ik ben 26 jaar oud en al zolang ik weet ben ik wat te zwaar. Dit verergerde een paar jaar geleden alleen maar door prednisonkuren, maar zeker ook het gaan samenwonen en het Bourgondische leven waren grote boosdoeners! Precies een jaar geleden was ik hier helemaal klaar mee, ik baalde gruwelijk van mezelf en wilde voor de volle 100% hier iets aan gaan doen! Ik besloot dat een personal trainer voor mij perfect zou zijn i.v.m. de welbekende stok achter de deur! Ik ben gaan zoeken in de omgeving en kwam uit bij Sports & Lifestyle in Den Bosch. Ik sloot eerst een contract af voor 3 maanden en daarna zou ik wel zien.... Nou ik zal je vertellen de eerste trainingen waren verschrikkelijk! Wat confronterend! Voor m'n gevoel kon ik niks en de verzamelde moed zakte in m'n schoenen. Ondertussen zijn we een jaar verder en doe ik het nog steeds, het is zo ontzettend leuk!! Ik geniet nu zo van het sporten, de doelen verzetten, de contacten en het uitdagen van jezelf! De trainers zijn gezellig, motiveren je en geven je een goed gevoel! Doordat Sports & Lifestyle samenwerkt met een voedingscoach ben ik tegelijkertijd gestart met een voedingsplan en hierdoor heb ik een hele andere gezonde leefwijze ontwikkeld! Ik heb mijn begin doel (20 kilo) ruimschoots gehaald en daardoor ben ik mijn doelen gaan verzetten.Ondertussen, 1 jaar later dus, ben ik 30 kilo lichter, 12% vetpercentage en 25 cm middelomtrek kwijt! Maar waar ik ook minstens net zo blij mee ben is dat ik sindsdien ook rijk ben aan, conditie, kracht, een passie voor sporten, doorzettingsvermogen, vechtlust en spiermassa! Ik ben een stuk blijer met mezelf, ben minder onzeker en kijk er écht elke keer heel erg naar uit als ik weer 'mag' gaan trainen! Ik hoef niet verder meer af te vallen, nu heb ik m'n doelen verzet naar een strakker en krachtiger lichaam Dus we gaan nog even door! Tenslotte ben ik van mening dat iedereen dit kan! Het is een kwestie van DOEN! Je moet het wél voor de volle 100% willen, anders lukt het niet.Verlies je doelen niet uit het oog, wat anderen ook zeggen en doe het vooral voor jezelf! Sanne
  • Richard
    'Zo strak als een dennennaald naar Schotland !! Na Schotland dit nog even doortrekken. #sportvasten' Richard
  • Mandy
    'Ik leef veel gezonder en heb meer energie dan ooit' Na een tijd van verdiepen en informatie inwinnen met betrekking tot personal training mogelijkheden rondom Den Bosch uitgekomen bij Fitsyou Personal & Small Group Training. Vanaf het eerste moment prettig en ongedwongen contact gehad. Na een inventarisatie van mijn wensen en het bespreken van de mogelijkheden welke daarbij aan konden sluiten, heb ik besloten om te starten met personal training. De persoonlijke aandacht tijdens het trainen, het rekening houden met mijn wensen, het motiveren en de persoonlijke interesse van de trainers maken dat ik met veel plezier heb getraind het afgelopen jaar én mijn jaarabonnement zojuist verlengd heb met in elk geval een halfjaar! Ik kan het iedereen aanraden! De trainers zijn gemotiveerd om je te helpen bij het behalen van jouw doelen. Dit doen zij niet alleen op 'de Rietvelden’, maar zij zorgen ook voor motivatie en voor sportschema’s thuis of in de sportschool. Mandy
City Bootcamp B.V. - Rietveldenweg 16a, 5222 AR 's-Hertogenbosch
073 7511 486 / 06 247 388 54 - info@fitsyou.nl - KVK 78120322 - BTW nr NL861269779B01