Eigen trainer
Altijd Resultaat 
Groot aanbod
Veel variatie
Gratis bootcamps

Actie!

4X TRAINEN

MET EEN PERSONAL TRAINER - GRATIS!

Dit jaar hebben we - al zeggen we het zelf - een hele toffe actie! Bij een 3 maanden Small Group (1 op 4) lidmaatschap krijg je namelijk 4 trainingen met een personal trainer (1 op 1) cadeau! Het idee hierachter is dat je met vier 1 op 1 trainingen jezelf optimaal kunt voorbereiden op de groepstrainingen, waar de aandacht van de trainer wat meer verdeeld is.

In de praktijk train je dus bijna vier maanden; vier keer 1x per week met een PT en daarna drie maanden 1x per week in een klein groepje. De totale investering hiervoor is 390,-. Normaal gesproken zou dat zijn 659,-. Je krijgt dus 269,- korting!

We hebben geen enkele twijfel dat de trainingen je veel gaan brengen en vanuit die gedachte zijn we er van overtuigd dat de ervaring en de resultaten jou gaan overtuigen na de vierde maand bij ons te blijven trainen. Stilstand is achteruitgang en je bent natuurlijk ook niet voor niets gestart. Na de laatste maand Small Group ben je echter wel gewoon vrij om te gaan en staan waar je wilt. Hou alleen even rekening met de (wettelijke) opzegtermijn van 1 kalendermaand, anders loopt je lidmaatschap (130,- per maand) door. 

Tot slot: We kunnen dit soort scherpe acties helaas niet onbeperkt inzetten. Om die reden hebben we een maximum van vijf deelnemers per maand ingesteld. Mocht het zo zijn dat je net te laat bent, geen probleem, dan start je gewoon de maand erop!

Is dit net wat jij nodig hebt? Laat dan hieronder je gegevens achter.

Wat is mijn BMI?

Bereken hier of jouw BMI een gezonde BMI is
CM
KG
Fitsyou personal & small group training
Rietveldenweg 16a, 5222 AR 's-Hertogenbosch
06 - 54675372 - info@fitsyou.nl - KVK 78117186 - BTW nr NL861269779B01