Eigen trainer
Altijd Resultaat 
Groot aanbod
Veel variatie
Gratis bootcamps

Small Groups

wat we doen

Small Group training

Trainen in een - vrij vertaald - klein groepje, kan bij ons ook. Je traint in dat geval niet 1 op 1 met een personal trainer, maar samen met bijvoorbeeld 3 anderen. Je hebt daardoor meerdere gesprekspartners :), dus vanuit gezelligheidsoogpunt kan dat een voordeel zijn. Nu zijn onze trainers ook buitengewoon sociaal, dus als dat het enige voordeel zou zijn t.o.v. 1 op 1, dan is de keus zo gemaakt. We zijn echter met de groepstrainingen wel wat flexibeler qua planning en daarbij is het goedkoper dan een 1 op 1 sessie.

Ben je op zoek naar Small Groups in Den Bosch? Meld je dan vrijblijvend aan voor een gratis proeftraining!

Waarom groepstraining?

Vanuit de toch enigszins beperkte doelgroep (het is relatief duur) en de beperkte hoeveelheid mensen die je er mee kunt helpen (je kunt maar 1 persoon tegelijk training geven gedurende een x-aantal uur per week), hebben wij ons naast 1 op 1 Personal Training, steeds meer toegelegd op zgn. Small Groups. Hierbij wordt niet in een 1 op 1 setting getraind, maar in een klein groepje. Dit is ook meteen het belangrijkste verschil, je traint niet alleen met je trainer, maar met meerderen tegelijk. 

wat kost small group trainen?

Het mag duidelijk zijn; trainen in een kleine groep (maximaal 4 personen) is goedkoper dan 1 op 1 trainen met een personal trainer. Wij bieden deze vorm van trainen aan vanaf €130,- per maand. Voor dit bedrag kun je elke week komen trainen! Natuurlijk is dit niet vergelijkbaar met een fitness abonnementje, maar je hebt dat uur dan ook een eigen trainer in een privé trainingsruimte met de garantie dat je veel gedaan hebt, ten opzichte van wanneer je het zelf had moeten doen. 

Naast het gegeven dat Small Group Trainingen goedkoper zijn dan Personal Training, is de prijs zeker niet altijd de doorslaggevende factor. Bij Fitsyou Personal & Small Group Training krijgen we heel vaak terug dat groepstrainingen gezellig zijn en dat een uur voorbij vliegt. Het is een sociale activiteit, waarbij je nieuwe mensen leert kennen en ook vrienden maakt. Er wordt hard gewerkt en je wordt er sterker en fitter van, maar er wordt ook veel gelachen, tijdens, maar ook na de trainingen. 

Voordelen van Small Group Trainingen op een rij: 

  • - Je traint niet alleen, maar in een groepje
  • - Het is veel goedkoper dan Personal Training
  • - Een training wordt altijd begeleid door een Personal Trainer
  • - Je doet veel meer in een uur dan wanneer je in je eentje in een fitnesscentrum gaat trainen
  • - Je hoeft niets zelf te bedenken, je hoeft alleen maar te doen wat er tegen je gezegd wordt
  • - Er is altijd een klankbord aanwezig in de vorm van een trainer die ook advies kan geven
  • - Je gaat – met de juiste mindset – zeker resultaat behalen

We hebben bij Fitsyou Den Bosch twee soorten Small Groups: 2-4 personen 1x en 2x per week. We proberen de groepjes altijd klein en overzichtelijk te houden om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Klasjes in fitnesscentra worden vaak gevuld tot wel 25 personen. Een individuele trainer kan daar nooit volledig overzicht in houden. Daarnaast zijn de programma’s in groepslessen meestal ingekocht en voorgeprogrammeerd en zit er weinig variatie in. De trainingen bij Fitsyou zijn nooit hetzelfde, je hebt elke week een andere training! 

Dit komt voort uit de gedachte dat als je jezelf breed belast, je ook breed belastbaar wordt. Je wilt – in dit geval in fysieke zin - simpelweg zelden of nooit ergens tegenaan lopen, wat je niet kunt. In het geval van oma is dat bijvoorbeeld met een zware wasmand de trap oplopen. En in het geval van steeds meer jongeren is dat om zonder problemen uit een ‘lage’ auto te kunnen stappen. Het is ergens heel gek om een hoge auto te kopen, omdat je niet meer gemakkelijk uit een lage kunt stappen. Dat heet symptoombestrijding en dat gaat niet werken, want dan heb je op termijn een stadsbus nodig. 

Kom eens langs :-)

We organiseren twee keer per maand gratis informatie avonden over onze Small Groups en wat we daar omheen voor je kunnen betekenen. Tijdens deze avond krijg je een korte presentatie, gevolgd door een training om te ervaren en beoordelen of het wat voor je is.  

In totaal duurt de avond ongeveer 1 – 1,5 uur. Wij regelen koffie en thee en na afloop is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. 
Overtuigd? Neem contact op!

Wat is mijn BMI?

Bereken hier of jouw BMI een gezonde BMI is
CM
KG
Fitsyou personal & small group training
Rietveldenweg 16a, 5222 AR 's-Hertogenbosch
06 - 54675372 - info@fitsyou.nl - KVK 78117186 - BTW nr NL861269779B01