Eigen trainer
Altijd Resultaat 
Groot aanbod
Veel variatie
Gratis bootcamps

Personal training regio Den Bosch

wat we doen

Personal training regio Den bosch

Een Personal Trainer in Den Bosch, Vught, St. Michiels Gestel, Boxtel, Drunen of een van de andere dorpen in de regio? Lijkt u dit wel wat? Neem dan eens een kijkje op deze site, voor een impressie van wat wij voor u kunnen betekenen!

Wanneer u een doel voor ogen heeft wat u tot op heden nog niet heeft bereikt en u heeft het idee dat u zit vastgeroest in gewoontes, laat u dan eens informeren over de mogelijkheden om af te vallen, sterker te worden, fitter te worden, of gewoon om 'strakker in uw vel' te komen d.m.v. Personal Training in de regio Den Bosch. Alles wat we bij Fitsyou Personal & Small Group Training doen is maatwerk. Dus géén standaard trainingsschema's zoals u waarschijnlijk bij een willekeurig fitnesscentrum wel krijgt en ook geen diëten waarvan u wellicht de eerste maand wel afvalt, maar vervolgens in hetzelfde tempo weer voorbij uw uitgangspunt schiet, als u weer terugvalt in uw oude en vertrouwde voedingspatroon. Alles wat bij Fitsyou Personal & Small Group Training gebeurd is afgestemd op uw doelstelling. Dus wilt u afvallen dan gaan kijken hoe we dat het beste kunnen realiseren, afgestemd op uw behoefte. Als u geen sla lust en uw nieuwe aangepaste voedingspatroon bevat voor de helft sla, dan zal dat de kans op succes niet ten goede komen. Heeft een ontzettende hekel aan (hard)lopen en we gaan elke week kilometers maken, dan zal ook dat de slagingskans geen goed doen.

Wat ik hiermee probeer duidelijk te maken is dat we altijd proberen om uw 'lifestyleswitch' zo soepel mogelijk te laten verlopen. Want als uw doelstelling bereikt is en u denkt 'mooi, nu ben ik er vanaf en ga ik weer doen wat ik deed voor ik Tim kende', dan is de lange termijn doelstelling niet haalbaar en dat is niet wat we willen. Natuurlijk gaat het niet vanzelf en als van A naar B wilt komen dat moeten daar dingen voor gebeuren. Maar het is niet moeilijk om gezond te leven en een fit en vitaal lijf te hebben. Het enige wat vaak ontbreekt bij veel van mijn klanten is richting.

Neem eens een kijkje op de site en laat uzelf informeren over de mogelijkheden. Voor specifieke vragen of het maken van een afspraak kunt u een email sturen naar info@fitsyou.nl of bellen naar 06-247 388 54.

Wat is mijn BMI?

Bereken hier of jouw BMI een gezonde BMI is
CM
KG
Fitsyou personal & small group training
Rietveldenweg 16a, 5222 AR 's-Hertogenbosch
06 - 54675372 - info@fitsyou.nl - KVK 78117186 - BTW nr NL861269779B01