Eigen trainer
Altijd Resultaat 
Groot aanbod
Veel variatie
Gratis bootcamps

Personal training regio Den Bosch

wat we doen

Personal training regio Den bosch

Een Personal Trainer in Den Bosch, Vught, St. Michiels Gestel, Boxtel, Drunen of een van de andere dorpen in de regio? Lijkt u dit wel wat? Neem dan eens een kijkje op deze site, voor een impressie van wat wij voor u kunnen betekenen!

Wanneer u een doel voor ogen heeft wat u tot op heden nog niet heeft bereikt en u heeft het idee dat u zit vastgeroest in gewoontes, laat u dan eens informeren over de mogelijkheden om af te vallen, sterker te worden, fitter te worden, of gewoon om 'strakker in uw vel' te komen d.m.v. Personal Training in de regio Den Bosch. Alles wat we bij Fitsyou Personal & Small Group Training doen is maatwerk. Dus géén standaard trainingsschema's zoals u waarschijnlijk bij een willekeurig fitnesscentrum wel krijgt en ook geen diëten waarvan u wellicht de eerste maand wel afvalt, maar vervolgens in hetzelfde tempo weer voorbij uw uitgangspunt schiet, als u weer terugvalt in uw oude en vertrouwde voedingspatroon. Alles wat bij Fitsyou Personal & Small Group Training gebeurd is afgestemd op uw doelstelling. Dus wilt u afvallen dan gaan kijken hoe we dat het beste kunnen realiseren, afgestemd op uw behoefte. Als u geen sla lust en uw nieuwe aangepaste voedingspatroon bevat voor de helft sla, dan zal dat de kans op succes niet ten goede komen. Heeft een ontzettende hekel aan (hard)lopen en we gaan elke week kilometers maken, dan zal ook dat de slagingskans geen goed doen.

Wat ik hiermee probeer duidelijk te maken is dat we altijd proberen om uw 'lifestyleswitch' zo soepel mogelijk te laten verlopen. Want als uw doelstelling bereikt is en u denkt 'mooi, nu ben ik er vanaf en ga ik weer doen wat ik deed voor ik Tim kende', dan is de lange termijn doelstelling niet haalbaar en dat is niet wat we willen. Natuurlijk gaat het niet vanzelf en als van A naar B wilt komen dat moeten daar dingen voor gebeuren. Maar het is niet moeilijk om gezond te leven en een fit en vitaal lijf te hebben. Het enige wat vaak ontbreekt bij veel van mijn klanten is richting.

Neem eens een kijkje op de site en laat uzelf informeren over de mogelijkheden. Voor specifieke vragen of het maken van een afspraak kunt u een email sturen naar info@fitsyou.nl of bellen naar 06-247 388 54.

Wat is mijn BMI?

Bereken hier of jouw BMI een gezonde BMI is
CM
KG

Referenties


  • Sanne
    'The voice in your head that says 'you can't do this' is a LIAR!!!' Mijn naam is Sanne, ik ben 26 jaar oud en al zolang ik weet ben ik wat te zwaar. Dit verergerde een paar jaar geleden alleen maar door prednisonkuren, maar zeker ook het gaan samenwonen en het Bourgondische leven waren grote boosdoeners! Precies een jaar geleden was ik hier helemaal klaar mee, ik baalde gruwelijk van mezelf en wilde voor de volle 100% hier iets aan gaan doen! Ik besloot dat een personal trainer voor mij perfect zou zijn i.v.m. de welbekende stok achter de deur! Ik ben gaan zoeken in de omgeving en kwam uit bij Sports & Lifestyle in Den Bosch. Ik sloot eerst een contract af voor 3 maanden en daarna zou ik wel zien.... Nou ik zal je vertellen de eerste trainingen waren verschrikkelijk! Wat confronterend! Voor m'n gevoel kon ik niks en de verzamelde moed zakte in m'n schoenen. Ondertussen zijn we een jaar verder en doe ik het nog steeds, het is zo ontzettend leuk!! Ik geniet nu zo van het sporten, de doelen verzetten, de contacten en het uitdagen van jezelf! De trainers zijn gezellig, motiveren je en geven je een goed gevoel! Doordat Sports & Lifestyle samenwerkt met een voedingscoach ben ik tegelijkertijd gestart met een voedingsplan en hierdoor heb ik een hele andere gezonde leefwijze ontwikkeld! Ik heb mijn begin doel (20 kilo) ruimschoots gehaald en daardoor ben ik mijn doelen gaan verzetten.Ondertussen, 1 jaar later dus, ben ik 30 kilo lichter, 12% vetpercentage en 25 cm middelomtrek kwijt! Maar waar ik ook minstens net zo blij mee ben is dat ik sindsdien ook rijk ben aan, conditie, kracht, een passie voor sporten, doorzettingsvermogen, vechtlust en spiermassa! Ik ben een stuk blijer met mezelf, ben minder onzeker en kijk er écht elke keer heel erg naar uit als ik weer 'mag' gaan trainen! Ik hoef niet verder meer af te vallen, nu heb ik m'n doelen verzet naar een strakker en krachtiger lichaam Dus we gaan nog even door! Tenslotte ben ik van mening dat iedereen dit kan! Het is een kwestie van DOEN! Je moet het wél voor de volle 100% willen, anders lukt het niet.Verlies je doelen niet uit het oog, wat anderen ook zeggen en doe het vooral voor jezelf! Sanne
  • Richard
    'Zo strak als een dennennaald naar Schotland !! Na Schotland dit nog even doortrekken. #sportvasten' Richard
  • Mandy
    'Ik leef veel gezonder en heb meer energie dan ooit' Na een tijd van verdiepen en informatie inwinnen met betrekking tot personal training mogelijkheden rondom Den Bosch uitgekomen bij Fitsyou Personal & Small Group Training. Vanaf het eerste moment prettig en ongedwongen contact gehad. Na een inventarisatie van mijn wensen en het bespreken van de mogelijkheden welke daarbij aan konden sluiten, heb ik besloten om te starten met personal training. De persoonlijke aandacht tijdens het trainen, het rekening houden met mijn wensen, het motiveren en de persoonlijke interesse van de trainers maken dat ik met veel plezier heb getraind het afgelopen jaar én mijn jaarabonnement zojuist verlengd heb met in elk geval een halfjaar! Ik kan het iedereen aanraden! De trainers zijn gemotiveerd om je te helpen bij het behalen van jouw doelen. Dit doen zij niet alleen op 'de Rietvelden’, maar zij zorgen ook voor motivatie en voor sportschema’s thuis of in de sportschool. Mandy
City Bootcamp B.V. - Rietveldenweg 16a, 5222 AR 's-Hertogenbosch
073 7511 486 / 06 247 388 54 - info@fitsyou.nl - KVK 78120322 - BTW nr NL861269779B01