Eigen trainer
Altijd Resultaat 
Groot aanbod
Veel variatie
Gratis bootcamps

Sportvasten

Wat we doen

Sportvasten

Dit is een training van 10 dagen waarbij door een specifiek voedingspatroon te volgen en dat te combineren met duurtraining, je lijf gaat trainen om vet te gaan verbranden. Je krijgt hierbij een volledig voorgekauwd voedingsschema wat je tot op de olijf nauwkeurig volgt. Verder sport je elke dag in de vorm van een half uurtje hardlopen, fietsen of cross trainen.

De resultaten zijn dat je relatief snel een x-aantal kilo’s lichaamsgewicht verliest (mannen gemiddeld 4-6 kg en vrouwen gemiddeld 2-4 kg) en je lichaamssamenstelling veranderd (o.a. je vetpercentage daalt). Na de 10e dag is het van belang dat je een paar belangrijke richtlijnen in acht neemt, waarvan de belangrijkste is, dat je de trainingsprikkel moet gaan herhalen.

Ga je namelijk weer hetzelfde doen als hetgeen je deed, voordat je hiermee begon, dan is het heel aannemelijk dat je ook weer in dezelfde situatie terecht gaat komen…
Tijdens dit traject heb je regelmatig contact met ons. En uiteraard kun je na dag 10 ook gewoon aan de bel trekken als je vragen hebt. Doe je wat wij zeggen, dan komt er hoe dan ook een resultaat.

Startpakketten en veel extra informatie over Sportvasten kun je vinden in de Sportvastenshop. Mocht je er niet uitkomen, stuur dan een mail naar info@sportvastenshop.nl

Wat is mijn BMI?

Bereken hier of jouw BMI een gezonde BMI is
CM
KG
Fitsyou personal & small group training
Rietveldenweg 16a, 5222 AR 's-Hertogenbosch
06 - 54675372 - info@fitsyou.nl - KVK 78117186 - BTW nr NL861269779B01